6. kesäkuuta 2013

Bambu-tiskirätti.


Virkkasin kokeiluksi Bambu-tiskirätin. Muutin mallia hieman oman maun mukaisemmaksi reunoista mutta muuten mallina toimi Novitan tiskirätin ohje. Langoissa oli niin herkulliset värit, että taidan tekasta joku ilta pari muutakin. Mikäli siis tämä rätti on toimiva niin kuin on kehuttu.Tiskirätti
Malli: Novita
Lanka: Novita Bambu vadelma
Koukku: 3,5mm

4 kommenttia:

 1. Onko toiminut hyvin? Kannattaako virkata itselleki rätti? Väri on meinaan aika herkullinen :)

  VastaaPoista
 2. En oo yhtään huomannu tätä viestiä.. Tein tän Erkin äitille ja on kuulema ollu hyvä. Aattelin itsellekin virkata kokeiluun kun niin nopsaa kuitenkin tulee.

  VastaaPoista
 3. hei, pystytkö mitenkään kuvailemaan, millaisella "ohjeella" viimeistelit nuo reunapitsit? Sinun mallisi on paljon hienompi kuin Novitan, ja ajattelin tässä hiihtoloman ratoksi kokeilla tätä trendikästä bambutiskirättiä!:)

  Sanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Olen tuon rätin jo antanut eteenpäin mutta mitä kuvasta yritin tarkastella niin taisin aluksi virkata pelkkiä kiinteitä silmukoita yhden kierroksen ja sitten viisi ketjusilmukkaa ja yksi kiinteä silmukka aina edellisfn kerroksen neljänteen silmukkaan. Lopuksi taisi olla vielä viisi kiinteää silmukkaa jokaiseen ktj-silmukka kaareen. Toivottavasti en selittänyt liian hankalasti ja tuo tosiaan silmämääräisesti kuvasta katsottuna :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!