30. joulukuuta 2013

Iloa pikkupotilaille.

Osallistuin talvella 2011 Paf:in järjestämään kilpailuun, jossa oli mahdollista voittaa matka Etelä-Afrikkaan. Kilpailussa oli tarkoitus kuvata viisi ennalta määriteltyä Afrikan eläintä haluamallaan tekniikalla. Itse valitsin työvälineeksi luonnollisestikin pensselin ja maalit. Tällä kertaa onni ei kuitenkaan osunut kohdalleni vaan raati valitsi voittajiksi toiset hienot taideteokset.

Taulu ei koskaan päässyt omalle seinälleni vaan tönötti aina kaapin perällä. Nyt kaksi vuotta myöhemmin eläintaulu löysi oman paikkansa. Jo keväällä lapsemme viettäessä hetken teho-osastolla syntymän yhteydessä, kävi mielessäni ajatus viedä taulu sairaalaan. Asia jäi silloin ajatuksen tasolle mutta nyt tänä jouluna kun tyttömme joutui lastenosastolle, päätin viedä taulun sinne.

Saimme Keski-Suomen Keskussairaalan lastenosastolla aivan ihanaa palvelua! Hoitajat olivat todella sydämellisiä ihmisiä ja tekivät kyllä kaikkensa, että olomme olisi mahdollisimman mukava. Joulun aikaan myös tytärtämme muistettiin useilla joululahjoilla. Tällä kertaa siis vein taulun kiitoksena hyvästä hoidosta osaston tädeille, jotka tuntuivat olevan siitä kovin mielissään. Seuraavana päivänä huomasimmekin, että taulu oli aseteltu leikkihuoneeseen. Nyt se varmasti ilahduttaa enemmän mitä kaappimme nurkassa.

Taulun koko on 40x40cm ja maalattu akryyliväreillä kangaspohjalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!