31. heinäkuuta 2014

Äitiyspakkauksen makuupussille uusi ilme!

Otimme esikoiselle 2013 äitiyspakkauksen mutta kerta suurin osa tuotteista (vaatteista) jäi käyttämättä, ajattelimme tällä kertaa ottaa avustuksen rahana. Viime vuoden pakkauksessa tuli mukana siili-aiheinen Finlaysonin makuupussi joka oli kuosiltaan "ihan ok". Mietin jo saadessani makuupussin, että tuunaisin sen uusiksi mutta asia jäi sikseen.

Nyt kun ompelin parivuoteen Elefantti-lakanasta muksuille omat lakanat, päätin jämäkankaasta tekaista makupussiinkin uuden päällisen. Selailin netistä vinkkejä mutta pussin päällystäminen tuntui hirmu työläältä vetoketjun irrottamisineen ja leikkelyineen. Löysin kuitenkin ohjeen, jossa uusi kangas ommellaan suoraan vanhan kankaan päälle.

Niinpä leikkasin vain kaksi puolikasta oikeaan muotoon, nuppineulailin palaset kiinni ja ommella surautin molemmat palat erikseen pussin kylkiin. Tämä tekniikka osottautui tooosi helpoksi ja nopeaksi. Jos joskus sattuu Elefantti-kuosiin kyllästymään niin se on mahdollista irroittaa ja alkuperäinen pussukka on taas käytettävissä.

Koska käytössä oli tosiaan jämäkangas, tulivat elefantit hassusti pystyyn mutta eipä tuo itseäni ainakaan häiritse. Nyt on taas makuupussi valmiina lämmittämään seuraavaa nukkujaa ♥.

Äitiyspakkauksen (2013) makuupussi sekä uusi päällinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!