10. tammikuuta 2017

Jättineulepeitto fleece-huovista.

Olin pitkään ihastellut näitä jättineulepeittoja Instagramissa ja blogeissa. Ensimmäinen ajatus tietenkin oli, että mistä saa paksua lankaa jotta voin itse sellaisen neuloa. Reilu vuosi sitten kun olisin halunnut peiton neuloa, ei ollut kovin paljoa kotimaassa ainakaan tarjolla siihen tarkoitukseen sopivia lankoja. Ulkomailla myytävät oli turhan kalliita kun peiton hinnaksi olisi tullut reippaasti toista sataa.

Lokakuussa törmäsin Sadun The Little Village -blogiin, jossa hän oli kokeillut erilaisia versioita jättineulepeitoista ja yksi niistä oli fleece-huovista neulottu peitto. Kiinnostukseni heräsi välittömästi ja niinpä ampaisin 18.50 lähimpään Jyskiin hakemaan huopia :D. 

Puikoiksi valitsin pisimmät pahviputket mitä meiltä löytyi ja niillä ähräsin peittoa muutaman illan kun ei kerta heitolla jaksanut kokonaan tehdä. Fleecehuopien sävy olisi saanut olla valkoisempi mutta mukavasti tuo luonnonvalkoinenkin meille passaa. Ja mikä parasta, peitto on ihan älyttömän lämmin! Kaikkineen itsellä meni 8 huopaa eli tämä tuli kustantamaan 20e.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!