30. marraskuuta 2015

Kaulakoruja Fimo-massasta.

Me ollaan vietetty flunssapäivää neljän seinän sisällä. Tietämättä tästä yöllä puhjenneesta taudista (tyttö on omasta mielestään TOSI kipeä :D) satuin illalla väsäilemään valmiiksi helmiä Fimo-massasta. Tämä oli taas tällainen p a k k o s a a d a h e t i  -tempaus eli kävin ostamassa massat alkuillasta. Voi mikä väriskaala Sinellissä oli Fimoja! Itsellä oli kuitenkin suht selvät sävelet mitkä värit lähtee mukaan ja niissä pysyttiin. Ostin myös tarpeet korviksiin sekä vahattua nauhaa kaulakoruihin.

Ajatuksena oli lisäillä myös aiemmin hankkimiani puuhelmiä näiden joukkoon mutta se vain unohtui mutta äkkiäkös niillä vielä tuunaa koruja sitä mukaa kun antaa vaikka lahjaksi. Nämä ovat kivoja pikku piristyksiä kun taittelee vielä nätin lahjarasian tai itse ainakin ilahtuisin tuollaisen saatuani ♥.

Pidemmittä puheitta, tässä tämän päivän korusaldoa joita 2,5v tytön kanssa ährättiin. Harmittaa niin kovin nämä pimeät päivät kun kuvien laatu on niin surkeaa vaikka "kirkkaimpana" hetkenä päivästä napsii kuvat ja järkkärillä niin siltikään ei meinaa tulla kunnollisia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!